Nieuwsbrief

hyves facebook twitter

Retourneren

Wanneer kan ik retourneren?
Wanneer het artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u deze binnen 30 dagen retour zenden. Het artikel dient onbeschadigd en schoon te zijn. Wanneer het artikel vuil en/of beschadigd is wordt deze zending onbehandeld retour gezonden. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wanneer u wilt ruilen sturen wij op onze kosten een ander artikel naar u toe. Het geld van het gerouteerde artikel wordt binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening, dit bedrag is exclusief de verzendkosten, deze vallen bij retouren voor uw rekening.

Hoe stuur ik een retourzending op?
Het artikel dient voldoende beschermend verpakt te zijn, zodat deze tijdens retourtransport niet beschadigd. U moet er ook aan denken om het pakket voldoende te frankeren. Het artikel wordt dan direct geruild of het goederenbedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort. Stuur altijd een kopie van de factuur mee en vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden.

Retouradres:
Horse Articles Retour
Ludingaweg 36, 8862BM Harlingen
Nederland.

Ik heb een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, wat nu?
Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is als dat u besteld hebt en of het niet tijdens het transport is beschadigd. Mocht u een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kunt u dit binnen 7 dagen retour zenden. De kosten van de retournering zullen door Horsea gecompenseerd worden. Voordat u het artikel retour stuurt, vragen wij u contact met Horsea op te nemen.


HomeHome